14 augusti 2013
18:30

Vaksala SK

Referat: Bälinge IF - Vaksala SK

Returmatch mot Vaksala och vi har revansh att utkräva efter förlusten med 4-1 i maj.
Vi inleder matchen lite trevande men efter 5 minuter fälls Lundin i straffområdet och tar själv hand om straffen till 1-0. 15 minuter i i halvleken har vi helt tagit över och Gabbe gör 2-0 efter fint spel - några minuter senare sätter DG 3:an i misstänkt offsideposition. Vi har flertalet chanser att göra fler mål men 3-0 står sig halvleken ut.
Tyvärr blir andra halvleken inte alls en fortsättning på den så fina avslutningen på första utan vi börjar spela långbollar och vågar inte riktigt hålla i billen. Vaksala kan reducera efter en hörna och fortsättningen är ett ställningskrig med halvchanser åt båda håll och en något mer fysisk match. Det blir inga flera mål utan vi vinner med 3-1.
Vi tar med oss sista 20 i första halvleken och att vi vinner!